MoneyGram logo

Bedankt dat u voor het online versturen van geld voor MoneyGram hebt gekozen. Deze functie is vooralsnog alleen in het Engels beschikbaar. Ga alleen door als u het geen probleem vindt om verder te gaan in het Engels.

U wordt automatisch doorgeleid naar onze beveiligde webpagina's voor het overmaken van geld. (Deze pagina's zijn in het Engels gesteld.)

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op. We zijn er om u te helpen!

U kunt te allen tijde bij ons terecht voor hulp bij de diensten van MoneyGram. Of u nu een vraag heeft of een probleem wilt melden, neem contact op met de klantenservice van MoneyGram en wij zullen er alles aan doen om zo snel mogelijk te reageren.

Fraude melden

Het is eenvoudig om fraude online te melden. Gebruik daarvoor het formulier hieronder, selecteer "Fraude melden" in het keuzemenu "Soort aanvraag" en geef gedetailleerde informatie over het voorval.

Indien u fraude vermoedt bij een transactie die nog niet is ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice op 0800-0205926 om de transactie onmiddellijk te annuleren.

Verstrek de volgende informatie wanneer u contact met ons opneemt, zodat we het probleem kunnen onderzoeken en oplossen:

  • uw naam en adres         
  • telefoonnummer waarop u overdag bereikbaar bent
  • tijdstip waarop u wilt dat wij contact met u opnemen
  • 8-cijferig referentienummer
  • details over het probleem en de oplossing waar u naar op zoek bent

Manieren om contact met ons op te nemen