MoneyGram logo

Bedankt dat u voor het online versturen van geld voor MoneyGram hebt gekozen. Deze functie is vooralsnog alleen in het Engels beschikbaar. Ga alleen door als u het geen probleem vindt om verder te gaan in het Engels.

U wordt automatisch doorgeleid naar onze beveiligde webpagina's voor het overmaken van geld. (Deze pagina's zijn in het Engels gesteld.)

Geld versturen vanaf elk apparaat en op elk moment

Verstuur uw geld met een gerust hart online

MoneyGram biedt u de mogelijkheid om op een snelle en betrouwbare manier geld over te maken, dat uw dierbare bij een van onze agentschappen kan ophalen, dan wel op zijn of haar bankrekening krijgt gestort.

 
Kies een ontvanger

1. Kies een ontvanger

Vertel ons naar wie u het geld wilt versturen, hoe de ontvanger het geld wil ontvangen en hoeveel u wilt versturen  Begin nu met versturen.

Betaal het bedrag

2. Betaal het bedrag

Uw transactie wordt vervolgens verwerkt.

Verstuur

3. Verstuur

Voer uw gegevens in, controleer de gegevens en verstuur.

 

* De functie voor online geld overmaken is vooralsnog alleen in het Engels beschikbaar. Ga alleen verder als u het geen probleem vindt om de transactie in het Engels te verrichten.

Waarom MoneyGram een goede keuze is voor het online versturen van geld

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Jouw geld en gegevens kan je veilig online met MoneyGram versturen.

Snel

Snel

MoneyGram biedt u veel mogelijkheden om geld te versturen en te ontvangen waardoor het binnen enkele minuten op bestemming kan aankomen.*

Gemakkelijk

Gemakkelijk

Ons wereldwijde netwerk omvat bekende detailhandels en bedrijven in meer dan 200 landen en regio's.