MoneyGram logo

Bedankt dat u voor het online versturen van geld voor MoneyGram hebt gekozen. Deze functie is vooralsnog alleen in het Engels beschikbaar. Ga alleen door als u het geen probleem vindt om verder te gaan in het Engels.

U wordt automatisch doorgeleid naar onze beveiligde webpagina's voor het overmaken van geld. (Deze pagina's zijn in het Engels gesteld.)

Geld versturen naar een mobiele portemonnee

Hoe u geld kunt versturen naar een mobiele portemonnee

Met MoneyGram is het mogelijk geld te versturen naar M-Pesa-rekeningen in Kenia, Tanzania en Roemenië en naar Econet-rekeningen in Zimbabwe. U kunt in een paar simpele stappen geld versturen naar mobiele portemonnees.

 
Een agentschap vinden icon image

1. Een agentschap vinden

Vind een MoneyGram-agentschap in Belgium.

Bereid u voor op uw bezoek aan het agentschap image

2. Bereid u voor op uw bezoek aan het agentschap

Neem de volgende informatie mee:

  • uw identiteitsbewijs, indien van toepassing ·        
  • de volledige naam van de ontvanger zoals vermeld op zijn of haar identiteitsbewijs en het mobiele nummer inclusief het landnummer          
  • het bedrag dat u wilt versturen plus de transactiekosten
Voer uw transactie uit image

3. Voer uw transactie uit

Indien van toepassing, vul een overboekingsformulier in. Geef het volledig ingevulde formulier, samen met het gehele bedrag (inclusief transactiekosten), aan de MoneyGram-agent

Breng de ontvanger op de hoogte icon image

4. Breng de ontvanger op de hoogte

Bewaar uw bon en deel het 8-cijferige referentienummer met de ontvanger. Het geld zal direct op de mobiele portemonnee worden bijgeschreven.